pruža usluge konsaltinga, inženjeringa, projektovanja, izgradnje, montaže i održavanja.

uspešno realizuje kompleksne projekte širom sveta.


Bokeljska 7/31, Beograd
Tel: +381 11 244 99 99
Email:
mi@montinvest.co.rs

Detalj upravne zgrade -a u Beogradu

Dobrodošli

Sa posebnim zadovoljstvom predstavljam vam Akcionarsko društvo iz Beograda, graditelja koji je tokom svog višedecenijskog postojanja (od 1961.g.) projektovao, gradio, montirao, opremao i održavao najprestižnije objekte širom sveta.

Detaljnije

Upravna zgrada -a

U različitim državama, sa veoma zahtevnim i, posebno, specifičnim tržištima je svoje usluge pružao u Evropi, Aziji i Africi. Nastupao je samostalno i sa velikim poznatim svetskim kompanijama. Između ostalih i sa kompanijama ABB, MAB, SIEMENS, MERLONI, BMV, TPG, VA, itd.

Od poslova, ističe:

  • Projektovanje i gradnju Biznis centra MOSTRANSGAZ u Moskvi, fabrike frižidera STINOL u Lipecku, hotela Forum-Bratislava itd.
  • Rekonstrukciju hotela ŽEMČUŽINA Soči, upravne zgrade GAZEKSPORT Moskva, upravne zgrade NLMK Lipeck itd.
  • Instalacije i montažu na Poslovnom Centru UP TOWN Minhen, TERMINAL 2 Aerodrom Minhen, HEMIJSKI ZAVOD LITVINOV Češka itd.
  • Održavanje Bolnice TMC Tripoli itd.
  • Aktuelnu gradnju poslovno stambenih objekata na Mičurinskom Prospektu, Rubljovskom šoseu, Preobraženskom prospektu itd.

Ova impresivna lista, potvrda je kvalitetnog i efikasnog rada, odgovornog odnosa prema partnerima i uspešne prilagodljivosti zahtevima sve probirljivijeg tržišta. Svoje prisustvo na svetskom tržištu, ostvaruje i preko svojih predstavništava u Moskvi, Tripoliju i Minhenu.

Istovremeno, je oko sebe okupio više od dvadeset kompanija, stvarajući moćnu grupu, sposobnu da gradi najrazličitije objekte i po sistemu „ključ u ruke“.

Kvalitet usluga, prepoznatljiv imidž i kultura, pošten odnos prema klijentima i partnerima, dobra su preporuka i uslov trajnog prisustva Akcionarskog društva Beograd na svetskom tržištu. I dalje je pouzdan i poželjan partner.

Zajedno sa akcionarima, zaposlenima, saradnicima i članovima Upravnog odbora, prijateljima i partnerima Društva, zahvaljuje

Generalni direktor,
Aleksandar Cvetković


kliknite za uvećanje
kliknite za uvećanje
kliknite za uvećanje

ISO SERTIFIKATI

Politika QMS

Politika QMS


kliknite za uvećanje
Mostransgaz, Moskva
Up Town, Minhen