sa sedištem u Beogradu ima predstavništva u Moskvi, Minhenu i Tripoliju

pruža usluge konsaltinga, inženjeringa, projektovanja, izgradnje, montaže i održavanja.

uspešno realizuje kompleksne projekte širom sveta.


Bokeljska 7/31, Beograd
Tel: +381 11 244 99 99
Email:
mi@montinvest.co.rs

Prodaja stanova

VRAČAR

Radivoja Koraća br.9

završio izgradnju novog stambeno-poslovnog objekta na Vračaru, u ulici Radivoja Koraća broj 9. Objekat se nalazi u neposrednoj blizini sportskog centra Vračar.

Detaljniji opis načina gradnje, materijala i opreme možete pogledati u tehničkom opisu koji sledi.


Detaljnije ...

Detaljnije ...
Detaljnije ...
Detaljnije ...
Detaljnije ...
Detaljnije ...
Detaljnije ...

Kliknite na sliku za uvećanje


Detaljnije ...

Tehnički opis stanova


Detaljnije ...

Stan A0

Funkcionalan, jednoiposobni stan koji se odlikuje optimalnim rasporedom i organizacijom prostorija. Glavna orijentacija je ka unutrašnjem dvorištu.


Detaljnije ...

Stan B0

Funkcionalan, dvosobni stan koji se odlikuje optimalnim rasporedom i organizacijom prostorija. Glavna orijentacija je ka unutrašnjem dvorištu.


Detaljnije ...

Stan A

Optimalno organizovan dvosobni stan u kome je omogućeno maksimalno iskorišćenje prostora i fleksibilno kombinovanje stambenih funkcija. Glavna orijentacija je ka ulici R. Koraća.


Detaljnije ...

Stan B

Prostran trosobni stan sa velikim dnevnim boravkom, odvojenim spavaćim delom i terasom. Glavna orijentacija je ka ulici R. Koraća.


Detaljnije ...

Stan C

Prostran trosobni stan sa velikim dnevnim boravkom, odvojenim spavaćim delom i dve terase. Glavna orijentacija je ka unutrašnjem dvorištu.


Detaljnije

Stan D

Najprostraniji stan u objektu koji se odlikuje ekskluzivnim prostorom i fleksibilnošću rasporeda. Stan ima veliki dnevni boravak, tri spavaće sobe i 2 terase. Glavna orijentacija je ka ulici R. Koraća.


Detaljnije ...

Stan A1

Jednoiposobni stan sa prostranim dnevnim boravkom i fleksibilnom organizacijom prostora. Stan se nalazi na povučenom spratu i ima veliku terasu. Glavna orijentacija je ka ulici R. Koraća.


Detaljnije ...

Stan B1

Prostran trosobni stan sa velikim dnevnim boravkom, odvojenim spavaćim delom i dve terase. Glavna orijentacija je ka ulici R. Koraća.